verkoop@bardeal.nl | 085 4011294

Wifi 

WAT IS WIFI?
Wifi is de verzamelnaam voor draadloze netwerken, het wordt ook wel geschreven als Wi-Fi. Wifi is de afkorting voor ‘Wireless Fidelity’. De naam is bedacht met een knipoog naar de audioterm HiFi (High Fidelity = hoge betrouwbaarheid). In Nederland spreken we het uit als ‘wiefie’, op zijn Engels klinkt de uitspraak meer als ‘waifai’.

wifilogoDraadloos netwerk
Een wifi-netwerk werkt feitelijk hetzelfde als een computernetwerk met bedrading, maar dan draadloos. Het verzenden en  ontvangen van de gegevens gebeurt door middel van radiogolven.

Hotspots
Tegenwoordig beschikken veel kantoren en huizen over Wifi. Daarnaast kunt u overal Wifi-hotspots tegenkomen: van restaurant tot vliegveld en van winkelcentrum tot concertzaal. Steeds meer organisaties en ondernemingen leveren als service draadloos internet aan hun bezoekers.

Share Button

EVENT WIFI

Evenementen Wifi is een tijdelijke Wifi voorziening tijdens uw binnen- en/of buitenevenement. Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen dagelijks internet op een computer, laptop, smartphone of tablet. Het is dan ook een belangrijke meerwaarde voor een evenement dat er goedwerkende en snelle Wifi wordt aangeboden. Dit kunnen wij voor u realiseren.
Lees meer

SOCIAL WIFI

Social WiFi, een simpele marketingtool speciaal ontwikkeld voor Horeca, winkels, sportcentra en overige openbare ruimtes. WAT IS BARDEAL SOCIAL WIFI? Veel bedrijven bieden al gratis WiFi aan hun gasten/bezoekers, dat geeft vele voordelen, maar er is nu ook een nieuwe mogelijkheid die nog een extra voordeel oplevert: Social WiFi.
Lees meer