verkoop@bardeal.nl | 085 4011294

 

Event Wifi      Event Wifi 5      Event Wifi 7

EVENT WIFI

Evenementen Wifi is een tijdelijke Wifi voorziening tijdens uw binnen- en/of buitenevenement.
Tegenwoordig gebruikt bijna iedereen dagelijks internet op een computer, laptop, smartphone of tablet. Het is dan ook een belangrijke meerwaarde voor een evenement dat er goedwerkende en snelle Wifi wordt aangeboden. Dit kunnen wij voor u realiseren.Hoe groot of klein uw evenement ook is, op welke locatie, binnen of buiten en hoeveel bezoekers er verwacht worden, Bardeal kan het verzorgen.

Wij garanderen goed draadloos internet voor al uw bezoekers tijdens uw evenementen. Bardeal heeft veel ervaring met het leveren van betrouwbaar, veilig en snel internet voor grote groepen gelijktijdige gebruikers. Wij bereiden projecten goed voor, werken met alleen professioneel apparatuur en installateurs. De opbouw gaat snel op en netjes en indien gewenst zoveel mogelijk uit het zicht.

Bardeal kan snel en veilig een betrouwbaar Wifi netwerk voor u opzetten, ongeacht de locatie. Wij leveren altijd een installateur tijdens het evenement voor service en monitoring. Wij werken met professioneel apparatuur die speciaal ontwikkeld is om in dynamische omgevingen een stabiel Wifi netwerk te leveren.

Na afloop van uw evenement ontvangt u van ons een korte rapportage over het gebruik van het Wifi netwerk.
Evenementen Wifi is geschikt voor conferenties, beurzen, festivals, sportevenementen en overige binnen- en buitenevenementen.

BARDEAL BIEDT:

  • Evenementen Wifi die snel inzetbaar is
  • Wifi met een gegarandeerde kwaliteit
  • Altijd service en monitoring op locatie
  • Wifi op uw binnen en/of buitenevenement
  • Wifi voor grote groepen gebruikers gelijktijdig

 

 

Share Button